Asiakaskokemuksia

Olen lähes 70 vuotias, joten kulumia ja kipuja on. Oikea lonkka kulunein ja varoen kävely kipeytti koko jalan. Kävely on lempiharrastukseni - siis jalkoja tarvitaan. Kuulin Askelman jalkaterapiasta ystävältä ja päätin kokeilla. Menin tutkimukseen ja muutaman kerran oikean jalan hierontaan. Jokaisen hierontakerran jälkeen jalka oli rentoutuneempi ja selvästi parempi. Kotihoitovinkit: istumasta ylös nousut ja rappujen nousut auttoivat myös. Hieronta rentoutti lihasjumit ja liikerata parani. Sain rohkeuden käyttää oikeaa jalkaa (olla varomatta) normaalisti jännittämättä. Kävely jatkuu, kiitos jalkaterapian Hannun!
Minulla on ollut pitkään niskahartia -alueen ongelmia. Olen saanut ammattitaitoista ja parasta apua Jannelta jumituksiini. Sekä hieronnasta että fysioterapiasta.

Erinäisissä jalkahoidoissa olen elämäni varrella käynyt, mutta Askelma on ainoa paikka, jossa molemmissa jaloissa päkiöiden keskellä kasvaneet känsät on poistettu erityisellä työvälineellä siten, että niistä ei sen koommin ole ollut haittaa, vaikka hieman ovat jo takaisin kasvaneetkin. Jalkojen asentoon on myös puututtu, kyseenalaistamalla käyttämäni kengät jne., eli hoidossa mennään  hieman "syvemmälle" kuin muualla.

Aina ollut hyvää hoitoa sekä palvelua. Sain todella ihanan avun kynsiä vaivanneeseen sieneen. Hyvät tuotteet sekä ohjeistus kotihoitoon. Ihana asia oli myös, että sai maksaa joustavasti myös laskulla. Työtilat on aina näyttäneet siistiltä. Olen ollut tosi tyytyväinen ja aina iloiset jalat lähtiessä.

Olen 51-vuotias nainen. Hakeuduin Askelmaan hoidattamaan jalkojani ja siinä samalla tuli puheeksi vaivaisenluut, jotka vaivaavat. Jo ensimmäisellä käynnillä Maria käsitteli hoidon jälkeen isovarpaiden tyviniveliä, sillä tuloksella, että jalat on ihan uudet. Varpaat oli aiemmin turrat ja pökkelöt. Nyt tunsi kuinka isovarpaat osallistuivat aktiivisesti kävelyyn. Tuntuu, että varpaat heräsivät eloon. Vaivaisenluutkaan eivät ole särkeneet.

Askelmassa palvelu on aina ollut äärimmäisen ystävällistä ja ihmisläheistä. En kuvitellut ennen ensimmäistä jalkaterapiaa, että nämä voivat olla näinkin mukavia käyntejä. Kaikki työntekijät osaavat todella kivasti ja kokonaisvaltaisesti kohdata ihmisen. Olen aina kokenut, että asiani on otettu hyvin vakavasti ja olen saanut todella hyviä vinkkejä jalkojen hoitoon. Lisäksi kerran sain erityisen joustavaa palvelua, kun hoidettava asiani osoittautui sellaiseksi, että toisen työntekijän oli parempi hoitaa se - työntekijät vaihtoivat lennosta päikseen, jotta asiani saatiin hoidettua.

Hieronta tekee tosi hyvää päätetyöntekijälle. Tosi tehokasta.

Hoidatin ihon sisään kasvanutta kynttä. Hoito oli osaavaa ja ammattitaitoista. Hoito tehosi niin kuin piti ja käyntejä tarvittiin vain kaksi. Tulen varmasti uudestaan.

Olen kokenut Askelman erittäin asiantuntevaksi ja ystävälliseksi. Kiireetön tunnelma on hieno lisä myös. Sain kauan kaivattua apua, hyviä neuvoja ja tuotteita vaivaani. Voisin hyvin suositella palvelua tutuille ja ystäville.

Sain ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua jalkaterapeutti Hannulta! Hyviä ja riittävän helppoja kotiharjoitteita- ja tuloksia alkoi tulla heti. Lonkat, polvet ja vaivaisenluut olivat vaivanneet. Tuli tunne, että voisi selvitä jopa ilman kirurgin veistä, kunhan itsekin jaksaa harjoitella. Tuntui, että jalkaterapeutti oli oikeasti kiinnostunut löytämään ratkaisuja jalkavaivoihin ja tulin kohdatuksi yksilöllisesti.

Olen ollut erittäin tyytyväinen asioidessani Askelmassa. Etenkin Marian ystävällisestä ja rauhallisesta otteesta työhön olen tykännyt ja mielellään asioin teillä jatkossakin vaikka koti onkin Hyvinkäällä nykyisin.

Nopea ja ammattitaitoinen palvelu. Mukava ja osaava henkilökunta ja mikä parasta lopputuloksena ihan parhaat tukipohjalliset nuorelle urheilijalle.

Olen useamman vuoden ollut Hannu Mattilan asiakkaana jalkaongelman takia, saanut tosi hyvää ja tehokasta hoitoa sekä ohjeita. Hän hoiti jalan kuntoon, voin suositella hänen palveluja. Lisäksi hän on rauhallinen empaattinen henkilö. Olen myös käynyt hieronnassa jota voin myös suositella

Jalkani hoidettiin tosi hyvin ja perusteellisesti, palvelu oli ystävällistä ja sain hyviä vinkkejä ja ohjeita. Jalkaterapeuttini oli naishenkilö:)

Kepein jaloin on kuljettu koko kesä vaikka viime kevättalvella ei olisi uskonut, niin haastava oli jalkavaiva. Kiitos Askelmalle asiantuntevasta avusta. Sain jo käyntien aikana ensihelpotusta tilanteeseen, mutta lisäksi kannustusta ja ohjeita itsehoitoon, joka lopulta johti hyvään lopputulokseen. Erityiskiitos rauhallisesta ja asiakasta kuuntelevasta työotteesta, minusta tuntui että asiaani aidosti paneuduttiin.

Jaa tämä sivu