NEW FEET -JALKINEET

New Feet on tanskalainen terveysjalkine. Jalkineiden suunnittelussa ja valmistuksessa on ollut mukana pohjoismaisia ja eurooppalaisia terveys- ja apuvälinealan ammattilaisia. Tuloksena on syntynyt laaja valikoima laadukkaita jalkineita, joiden tärkein tehtävä on suojata ja tuoda mukavuutta liikkumiseen. New Feet sopii Sinulle, joka etsit jalkaterveyttä ylläpitävää jalkinetta!

Tätä tilavaa w-lestistä naisten kenkää on saatavilla myös lyhyemmällä varrella ja eri väreissä. Nauhoilla, vetoketjulla tai tarrakiinnityksellä. Rullaava talvikenkä 245€. Koot 36-43.

Tässä kevyt vuorellinen talvikenkä sirommalle jalalle. Myös eri väreissä (ruskea, musta tai hiekka). 239€

Onko sinulla vasaravarpaat ja leveä päkiä tai etsitkö muuten vain kärjestä leveää kenkää? Tässä W-lestin kävelykengässä on kärjessä venyvä Ortostretch-nahka joka joustaa sekä pysty- että sivusuunnassa. Musta nahka/Tummansininen mokka. 199€.

Onko sinulla vasaravarpaat ja leveä päkiä tai etsitkö muuten vain kärjestä leveää kenkää? Tässä W-lestin kävelykengässä on kärjessä venyvä Ortostretch-nahka joka joustaa sekä pysty- että sivusuunnassa. Musta nahka/Tummansininen mokka. 205€.

Onko sinulla 43 kokoiset jalat ja kaipaisit linjakasta ja tyylikästä naisten sandaalia? Tästä W-lestin sandaalista löytyy koot 36-43, kuten kaikista New Feetin naisten malleista. Viisi eri värivaihtoehtoa. 179€.

Toiveissa paljon tilaa varpaille ja nuorekas malli? Tämä pitkävartinen M-lestin tukevapohjainen tarjoaa tilavan ja tyylikkään vaihtoehdon. Musta tai harmaa nupukki.  205€.

Kaikissa New Feet -jalkineissa on

Nahkainen S-lestin kävelykenkä, koot 36-43, 199€

Nahkainen S-lestin kävelykenkä, koot 36-43, 209€

- tilava kärkiosa,

- joustava ja kosteuttava siirtävä materiaali,

- pehmeät ja hankaamattomat sisäsaumat,

- tukeva rakenne, muokattava kantakappi,

-laadukkaat, irrotettavat sisäpohjalliset.

Miesten, nahkainen rullaava kävelykenkä. Konjakki nahka tai musta nupukki 219€. Koot 40-47.

Valikoimaan kuuluu useita eri lestivaihtoehtoja, pohjaratkaisuja, kärjen malleja ja kiinnitysmekanismeja. New Feet -jalkineiden etuna on niiden muokattavuus yksilöllisiin tarpeisiin.

Askelman kautta on saatavilla koko mallisto. Osa mallistosta on tilaustuotteita. Askelman terapeutit auttavat jalkineen valinnassa ja oikean lestin määrittämisessä mittaamalla jalkaterän tarkasti. Käytössäsi on asiantuntemuksemme jalkaterän anatomiasta ja toiminnasta.

OrthoStretch ja OnSteam

Monessa New Feet -jalkineessa on käytetty joustavaa OrthoStretch -nahkaa. Tämä materiaali tuo mukavuutta herkille jaloille ja antaa lisämahdollisuuksia lestin valintaan. OrthoSretch -materiaali sopii hyvin diabeteksen, nivelreuman, vaivaisenluun ja vasaravarpaiden kanssa. 

OnSteam on nahkamateriaali, joka näyttää ja tuntuu samalta kuin tavallinen nahka. Sillä on kuitenkin merkittävästi parempi kosteudenkestävyys kuin perinteisellä nahkalla. OnSteam -nahka ei kovetu eikä halkeile. 

Musta nahkainen M-lestin nilkkuri, koot 36-43, 225€

Musta nahkainen M-lestin nilkkuri, koot 36-43, 229€ (Tämä ja muita nilkkureita taas tarjolla syys/talvi -mallistossa syyskuussa)

Tule tutustumaan New Feet -jalkineisiin Askelmaan! Kenkäkeskiviikko - joka keskiviikko - klo 10-16!

Tule tutustumaan New Feet -jalkineisiin Askelmaan! Kenkäkeskiviikko - aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona - klo 10-16!

Jaa tämä sivu